Col·laboro amb els meus pacients perquè, en l’àmbit personal, aprenguin a
 suportar situacions difícils i puguin retrobar la serenitat i felicitat.

Cada persona és una realitat, una història, una trajectòria, unes emocions, una manera de percebre i entendre la vida i el que és gesta al seu voltant. També una manera de sentir i d’afrontar situacions difícils que puguin causar dolor, i de com gestionar les emocions que es deriven d’aixó. El meu procés terapèutic és únic i adaptat a cada pacient para detectar i gestionar, i trobar nous enfocaments vitals i noves oportunitats amb serenitat.

Sessions d’una hora a on és cerca la serenitat, alleujar el patiment, emprendre un camí de creixement personal, superar la mort d’un ésser estimat.
 

Contacta amb mi per a un pressupost >

Reserva ja la teva sessió amb l’eina d’immersió virtual de Psious, adaptada completament a les teves necessitats. Acaba amb les pors i l’ansietat. Supera els teus límits amb la tecnologia de Realitat Virtual Terapèutica més avançada del mercat, la 1a plataforma mundial de Realitat Virtual dedicada al Tractament de Trastorns d’Ansietat i Fòbies.

Importants centres i institucions reconegudes internacionalment utilitzen la tecnologia d’avantguarda de Psious:

Contacta amb mi per a un pressupost >

Un retir és l’oportunitat per dedicar-se un temps per a créixer i per a reflexionar. Es fa a la natura. Pot ser per a una o més persones. Es poden realitzar en qualsevol part del món.

Contacta amb mi per a un pressupost >

Llàgrimes i estrelles és el meu programa intensiu per assolir resultats ràpids i de llarga durada (gestió de les emocions, canvi profund, dol, fase final de la vida). Solament és per a una persona i consisteix en un retir en la natura per un període d’entre 7 i 10 dies per a aprendre i entrenar noves i poderoses habilitats que permetran reconfigurar la manera de percebre la realitat. Es poden realitzar en qualsevol part del món.

Contacta amb mi per a un pressupost >
Vivències

«Quan vaig conèixer a l’Alberto em vaig trobar amb una persona pausada i amable, que em va ensenyar a parar les meves emocions negatives, observar-les i decidir que fer amb elles. Estic practicant l’aprés i crec que hi ha un abans i un després en la meva vida des d’aquesta trobada. Les seves sessions van ser un regal de pau, comprensió i ajuda. Eternament agraïda.” L.P.A.

«He conegut a l’Alberto en un període de transició de la meva vida, encara que en aquell moment no tenia consciència d’aixó. Sent una persona naturalment sensible, he sentit sempre com si estigués depenent del meu entorn, de les persones que m’envoltaven, de les meves circumstàncies. Vaig decidir aleshores que no volia ser una víctima mai més i que a partir d’aquell moment trobaria un millor enteniment de què significa ser un ésser humà. Per mi l’Alberto ha sigut un reflex de tots els aspectes de mi mateixa i de la humanitat que procedeix d’una consciència superior. M’ha ajudat a deixar anar el meu subconscient, a tenir plena consciència del meu Ego ajudant-me a connectar amb el meu Ésser infinit. Però sobretot m’ha ensenyat a ser agraïda, no a través de les seves paraules sinó a través de l’agraïment amb el qual ell viu la seva pròpia vida. Estic agraïda per la seva presència alliberadora. Gràcies.” A.B.

Contacte

Si necessites més informació o vols concertar
una primera visita, pots contactar-me:

TELÈFON:
+34 600 467 524

EMAIL:
ahora@albertosimoncini.com

gestión de las emociones

DEMANA UNA CITA:

Por favor, seleccione una forma válida
Consultes

BARCELONA
Avinguda Diagonal 436, 1-1
08037 Barcelona

A ON TÚ ESTIGUIS
Em desplaço a on sigui necessari i per determinats programes. Parlem.

CITA ONLINE
Quan la distancia no permet una trobada presencial, existeix la possibilitat de realitzar visites de seguiment i recomanacions via Skype, Whatsapp o Facetime.