Treballo en ecosistemes empresarials per inculcar la importància d’aprendre a comunicar i escoltar. Dos valors clau per garantir el benestar global i majors èxits.

Empreses que confien:

Una organització corporativa són moltes persones: moltes circumstàncies, moltes realitats i moltes emocions, de manera que en el dia a dia resulta fonamental aprendre a comunicar, escoltar i gestionar. L’anomenada intel·ligència emocional és, segons nombrosos experts, una condició sine qua non per unir equips i assolir els objectius que volem. En definitiva, és la clau de l’èxit empresarial.

“La meva experiència en l’equip d’Humanas com especialista en Gestió de les Emocions m’ha demostrat que el motor de qualsevol organització són els treballadors, les persones. La seva salut és la riquesa de qualsevol companyia”.

Organitzo cursos personalitzats sobre dinàmiques de l’Ego, gestió de les emocions per a empreses i resolució de conflictes per empreses, augment de l’entusiasme i bones pràctiques de sana educació emocional.

Organitzo retirs personalitzats en la naturalesa a on poder desenvolupar un treball interior més profund. Els retirs poden ser de diferents dies i es poden complementar amb la intervenció d’altres professionals, depenent dels objectius de l’empresa.

Resolució de conflictes per a empreses

Quan hi ha un conflicte, ningú té raó i tots tenen un problema. S’aconsegueixen millors resultats quan el mediador és externa i es permet parlar amb claredat del que no funciona. Com més aviat s’intervé abans es pot solucionar el conflicte.

Gestió de les emocions per a empreses

Per a tots nosaltres, és important que el temps que vivim tingui un sentit. És impossible que la vida sigui perfecte, i podem afrontar qualsevol esdeveniment imperfecte i inesperat. Saber llegir les emocions pròpies i dels altres ens converteix en promotors d’un acte conscient de lectura i enteniment de la realitat. Ens converteix en creadors actius d’un clima laboral sa, autèntic i serè.

Gestió del canvi

Hi ha moments en la vida d’una empresa (de les persones que treballen en ella) a on el canvi es presenta d’imprevist i és urgent i necessari. És aleshores quan es precisa una intervenció perquè la prioritat sigui assumir serenament aquest canvi de realitat. Perquè cada canvi suposa una oportunitat, sobretot en l’àmbit personal.

Bones pràctiques de gestió dels dols

Mort és el contrari de naixement. El naixement és la porta d’entrada de l’experiència que anomenem vida. La mort és la porta de sortida. Tal qual. Tots dos són estats temporanis de transformació. Les empreses tenen l’oportunitat, ara, d’aprendre a viure els dols amb la mateixa saviesa i naturalitat amb la qual es viuen els naixements de les noves criatures.

Els dols també són una oportunitat per a acostar-se, mirar-se als ulls i abraçar-se. Ha arribat l’hora que les empreses contemplin aquest moment com un moment de creixement personal i de tota la comunitat de l’organització.

Vivències

«Vaig descobrir a l’Alberto fa anys gràcies a les RRSS, i vam començar a col·laborar en diferents projectes de la mà d’Humanas. Ell és realment innovador en el desenvolupament de la gestió emocional de les empreses, a més de ser la persona més adient per acompanyar-te en els processos de dol. La nostra relació creix cada dia i es consolida gràcies a la visió conjunta i el compromís per crear unes empreses més humanes. Treballem perquè les persones es trobin bé i les organitzacions guanyin en sostenibilitat al llarg termini.” Mónica Seara, CEO Humanas Salud Organizacional

«Una experiència breu però intensa, que et fa reflexionar i descobrir d’una manera senzilla, podem millorar dia a dia, vivint el present de manera plena. Un camí per a continuar i seguir explorant.” Roland Palacios Sánchez
 EDAFO, Director General
, Hospitalet del Llobregat, Barcelona, Espanya

Contacte

Si necessites més informació o vols concertar
una primera visita, pots contactar-me:

TELÈFON:
+34 600 467 524

EMAIL:
ahora@albertosimoncini.com

gestión de las emociones

DEMANA UNA CITA:

Por favor, seleccione una forma válida
Consultes

BARCELONA
Avinguda Diagonal 436, 1-1
08037 Barcelona

A ON TÚ ESTIGUIS
Em desplaço a on sigui necessari i per determinats programes. Parlem.

CITA ONLINE
Quan la distancia no permet una trobada presencial, existeix la possibilitat de realitzar visites de seguiment i recomanacions via Skype, Whatsapp o Facetime.